Scroll Top

Overspilning af Betamax bånd i høj kvalitet til landets bedste priser

Betamax bånd:
Vælg original eller forbedret kvalitet

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Flere formater kommer snart.
Vi arbejder på at udvide vores services

Overspilning af Betamax bånd til DVD, USB og harddisk

Professionel og sikker overspilning af dine betamax bånd

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine Betamax bånd i professionel kvalitet til Danmarks laveste pris. Medbring gerne din egen USB-nøgle eller ekstern harddisk alternativt har vi USB-nøgler og arkiverings DVD’er til fordelagtige priser. Se vores priser her.

Trods de lave priser overspiller vi dine Betamax bånd på professionelt udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter.

Husk at navngiv eller nummerer dine Betamax bånd inden indlevering. Som standard overspiller og behandler vi dine videobånd på kun 7 hverdage.

Vi overspiller også følgende typer videobånd:
VHS, VHS-C, Video8, Hi8, Digital 8, Video 8 , Mini DV, DV, HDV, Video 2000, U-matic & VCR i både PAL, SECAM og NTSC.

*OBS! Egne lagermedier skal være tomme ved indlevering. Mediet formateres af sikkerhedshensyn og med henblik på det korrekte filsystem for at kunne garantere at de færdige filer kan afspilles på tværs af enheder. BilligScan har ikke ansvar for eventuelt data der går tabt i denne process.

Overspilning af Betamax bånd
Forbedret
Kvalitet
195
pr. bånd
Forbedret kvalitet
720p (1080×720)
H.264 – MPEG4
Billedoptimering
Max 4 timer
Bånd reperation
Pro
Kvalitet
350
pr. bånd
Professionel kvalitet
Full HD (1920×1080)
ProRess 422 m.fl.
Billedoptimering
Uanset længde
Bånd reperation
Mængderabat gives ved forespørgsel. Alle priser er inkl. moms.
hh

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

ww

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Værd at vide om Betamax bånd

Svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager
Codec

Overspilles direkte i H.254 MPEG4 som standard. Vi tilbyder også overspilning direkte i professionelle codecs som eks. ProRes 422.

mm
Størrelse

Ca. 5 GB pr. time i H.264 mp4. 10kbit/sek.

Udstyr

Vi overspiller kun på professionelt udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

qq
Aflevering

Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

Levering

Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge til fair priser.

Valg af opløsning/kodeks/filtype

Som standard indspiller vi dine bånd i højest mulige opløsning og eksportere dem til H-264 / MPEG. MPEG er et alsidigt format der kan afspilles på alle moderne mobiltelefoner, tablets, computere og TV.

Forberedning

Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine digitaliserede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine Betamax bånd bliver indleveret i.

Leveringstid

Vores leveringstid på digitalisering af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af Betamax bånd til ekstern harddisk hos os.

Google Reviews Billig Scan
Hent dine overspillet Betamax bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

Hent dine overspillet Betamax bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine overspillet Betamax bånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt dine Betamax bånd til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Send trygt dine Betamax bånd til os