Borggade 3, 8000 Aarhus C
60 56 33 47

Overspilning af Video 8, Hi8 & Digital 8 bånd i høj kvalitet til landets bedste priser

Video 8 bånd:
Video 8, Hi8 & Digital 8

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Flere formater kommer snart
Vi arbejder på at udvide vores services

Overspilning af Video 8, Hi8 & Digital 8 bånd til DVD og USB

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine Video 8, Hi8 & Digital 8 bånd i professionel kvalitet til Danmarks laveste pris. Medbring gerne din egen USB-nøgle eller ekstern harddisk alternativt har vi USB-nøgler og arkiverings DVD’er til fordelagtige priser.

Trods de lave priser overspiller vi dine Video 8, Hi8 & Digital 8 bånd på professionelt udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter. 

Husk at navngiv eller nummerer dine videobånd inden indlevering. Som standard overspiller og behandler vi dine Mini DV bånd på kun 7 hverdage.

Vi overspiller også VHS bånd og Mini DV bånd.

Video 8, Hi8 & Digital 8
kr.115
pr. stk.
Professionel kvalitet
Uanset længde
H.264 / MPEG 4 som standard
Hurtig levering
h h

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

w w

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Codec
Overspilles i MPEG-2 og konverteres til H.254 MPEG4 som standard. Overspilningerne kan leveres i MPEG-2 på forespørgsel

m m

Størrelse
Ca. 2,5 GB pr. time i MPEG-2 og ca. 1,5 GB pr. time i H.264 MPEG-4 med minimal komprimering. Filerne kan komprimeres mere eller mindre.

Udstyr
Vi overspiller kun på professionelt udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

q q

Aflevering
Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

Levering
Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge til fair priser. Alternativt medbring/send gerne din egen.

Værd at vide om Video 8 bånd

Nedenfor finder du informationer på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager omkring overspilning af Video 8, Hi8 & Digital 8 bånd.

Valg af opløsning/kodeks/filtype
Som standard indspiller vi dine 8mm bånd i højest mulige opløsning og eksportere dem til H-264 / MPEG. MPEG er et alsidigt format der kan afspilles på alle moderne mobiltelefoner, tablets, computere og TV.

Forberedning
Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine digitaliserede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine Video 8, Hi8 & Digital 8 bånd bliver indleveret i.

Leveringstid
Vores leveringstid på digitalisering af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid.

Overspilning af video 8 og Hi8 - billigscan.dk

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med digitalisering af videobånd hos os.

Send trygt dine videobånd til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Billig Scan GLS Pakkeshop
Download dine digitale videobånd

Hent dine digitale videobånd direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine digitale videobånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Her finder du os

Indlevering/afhentning kun efter aftale
Billig Scan - digitalisering af billeder og videobånd

Billig Scan
Borggade 3
DK-8000, Aarhus C

Tlf.: 60 56 33 47
Mail: mail@billigscan.dk

OBS! Indlevering/afhentning kun efter aftale