Scroll Top

Overspilning af lydbånd i høj kvalitet til landets bedste priser

Både spole og kassettebånd
Flere formater tilgår løbende

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Flere formater kommer snart
Vi arbejder på at udvide vores services

Overspilning af lydbånd til CD, USB og harddisk

Sikker overspilning af dine lydbånd

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine gamle lydbånd i professionel kvalitet til Danmarks laveste pris. Medbring gerne din egen tomme USB-nøgle eller eksterne harddisk. Alternativt har vi et udvalg af CD-skiver, USB-nøgler og eksterne harddiske som passer til både windows og mac.

Trods de lave priser overspiller vi dine lydbånd på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter. 

Alle typer lyd- og spolebånd

Hos BilligScan overspiller vi altid dine lydbånd i bedst mulige kvalitet. Dine lydbånd leveres på dit ønskede medie og i både highres-lydfil og en mp3-fil til umiddelbart afspilning på alle enheder. Særlige ønsker om codecs imødekommes.

Husk at navngiv eller nummerer dine lydbånd inden indlevering. Behandlingstiden er 7-10 hverdage – oftes hurtigere.

Vi overspiller følgende typer lydbånd:
Kassettebånd, Micro kasette, Steno kassette, DAT-bånd, 8-track og alle typer af spolebånd. Har du et format der ikke fremgår her? Kontakt os gerne og hør om mulighederne.

Overspilning af lydbånd
hh

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

ww

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Værd at vide om overspilning af lydbånd

Svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager
Lydformat

Som standard leveres dine færdige lydbånd både i WAV (ukomprimeret) og MP3 (komprimeret). Herved har du både den best mulige udgave og en udgave til umiddelbar afspilning.

mm
Størrelse – hvor meget fylder filerne?

Det afhænger af lydformat og længde på dit bånd

Udstyr

Vi overspiller kun på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

qq
Aflevering

Dine lydbånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de lydbånd der ikke er spolet tilbage

Levering

Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge lagringsmedier til rimelige priser.

Hvilke typer af lydbånd overspiller i?

Vi overspiller følgende typer lydbånd; Kassettebånd, Micro kasette, Steno kassette, DAT-bånd, 8-track og alle typer af spolebånd.

Forberedning

Er dine lydbånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine overspillede lydbånd i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine lydbånd bliver indleveret i.

Leveringstid

Vores leveringstid på overspilning af lydbånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid. Hasteordre (dag til dag) tilbydes mod tillæg.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af lydbånd hos os.

Google Reviews Billig Scan
Hent dine overspillet lydbånd direkte via din foretrukne cloud løsning

Hent dine overspillet lydbånd direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine overspillet lydbånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt dine lydbånd til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Send trygt dine lydbånd til os