Scroll Top

Overspilning af videobånd i høj kvalitet til landets bedste priser

Internationale bånd
Vi overspiller både PAL, NTSC & SECAM

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Mangler dit båndformat?
Vi udvider løbende, kontakt os gerne

Overspilning af videobånd til DVD, USB og harddisk

Professionel og sikker overspilning af dine videobånd

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine gamle videobånd i professionel kvalitet til Danmarks laveste pris. Medbring gerne din egen tomme USB-nøgle eller eksterne harddisk. Alternativt har vi et, til formålet udvalgt, udvalg af DVD-skiver, USB-nøgler og eksterne harddiske som passer til både windows og mac.

Trods de lave priser overspiller vi dine videobånd på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter. 

Vælg kvalitet

Hos BilligScan tilbyder vi overspilning i to forskellige kvaliter. Original kvalitet, hvor vi overspiller båndet som det er og en Forbedret kvalitet hvor vi opskalere billedets størrelse, foretager temporal støjreducering, advanceret deinterlacing, justering af sortniveau og evt. korrigering af misfarvning.

Husk at navngiv eller nummerer dine videobånd inden indlevering. Behandlingstiden er 7-10 hverdage – oftes hurtigere.

Vi overspiller følgende typer videobånd:
VHS, VHS-C, Video8, Hi8, Digital 8, Mini DV, DV, HDV, Betamax, Video 2000U-matic & VCR / N1500 / N1700 bånd i både PAL, SECAM og NTSC.

*OBS! Egne lagermedier skal være tomme ved indlevering.
Mediet formateres af sikkerhedshensyn og med henblik på det korrekte filsystem for at kunne garantere at de færdige filer kan afspilles på tværs af enheder – medmindre andet specifik aftales. BilligScan tager ikke ansvar for data der måtte ligge på disken ved indlevering. Herudover opfordrer vi generelt altid til at opbevare data på mindst to forskellige lagermedier.

Digitalisering af videobånd
hh

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

ww

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Værd at vide om overspilning af videobånd

Svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager
Codec

Vi overspiller i et H.264 codec, som bliver leveret i en Mp4-container. Du kan se og redigere filerne på både TV, computer, iPad og smartphones.

mm
Størrelse – hvor meget fylder filerne?

Ca. 4,5 GB pr. times optagelse i vores anbefalede codec, H.264 / Mp4.

Udstyr
Vi overspiller kun på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

qq
Aflevering

Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

Levering

Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge til rimelige priser.

Hvilke typer af videobånd overspiller i?

Vi overspiller følgende typer videobånd; VHS, SVHS, VHS-C, SVHS-C, Mini DV, DVCam, HDV,  Video 8, Hi8, Digital 8, Video 2000, Betamax, U-matic & VCR / N1500 / N1700 bånd.

Forberedning

Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine overspillede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine videobånd bliver indleveret i.

Leveringstid

Vores leveringstid på overspilning af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid. Hasteordre (dag til dag) tilbydes mod tillæg.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af videobånd hos os.

Google Reviews Billig Scan
Hent dine videobånd direkte via din foretrukne cloud løsning

Hent dine videobånd direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine overspillet videobånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt dine videobånd til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Send trygt dine videobånd til os