Borggade 3, 8000 Aarhus C
60 56 33 47

Overspilning af videobånd i høj kvalitet til landets bedste priser

Internationale bånd
Vi overspiller både PAL og NTSC

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Flere formater kommer snart
Vi arbejder på at udvide vores services

Overspilning af videobånd til DVD, USB og harddisk

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine gamle videobånd i professionel kvalitet til Danmarks laveste pris. Medbring gerne din egen tomme USB-nøgle eller eksterne harddisk. Alternativt har vi et, til formålet udvalgt, udvalg af DVD-skiver, USB-nøgler og eksterne harddiske som passer til både windows og mac.

Trods de lave priser overspiller vi dine videobånd på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter. 

Vælg kvalitet

Hos BilligScan tilbyder vi overspilning i to forskellige kvaliter. Original kvalitet, hvor vi overspiller båndet som det er og en Forbedret kvalitet hvor vi opskalere billedets størrelse, foretager temporal støjreducering, advanceret deinterlacing, justering af sortniveau og evt. korrigering af misfarvning.

Husk at navngiv eller nummerer dine videobånd inden indlevering. Behandlingstiden er 7-10 hverdage – oftes hurtigere.

Vi overspiller følgende typer videobånd:
VHS, VHS-C, SVHS, Mini DV, DVCam, HDV, Video 8, Hi8, Digital 8, Video 2000, U-matic og Betamax i både PAL, SECAM og NTSC.

digitalisering af videobånd
h h

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

w w

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Codec
Vi overspiller i et H.264 codec, som bliver leveret i en Mp4-container. Du kan se og redigere filerne på både TV, computer, iPad og smartphones.

m m

Størrelse – hvor meget fylder filerne?
Ca. 4,5 GB pr. times optagelse i vores anbefalede codec, H.264 / Mp4.

Udstyr
Vi overspiller kun på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

q q

Aflevering
Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

Levering
Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge lagringsmedier til rimelige priser.

Værd at vide om overspilning af videobånd

Nedenfor finder du informationer på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager omkring overspilning af videobånd.

Hvilke typer af videobånd overspiller i?
Vi overspiller følgende typer videobånd; VHS, SVHS, VHS-C, SVHS-C, Mini DV, DVCam, HDV,  Video 8, Hi8, Digital 8, Video 2000, Betamax, U-matic & VCR-bånd.

Forberedning
Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine overspillede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine videobånd bliver indleveret i.

Leveringstid
Vores leveringstid på overspilning af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid. Hasteordre (dag til dag) tilbydes mod tillæg.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af videobånd hos os.

Hent dine digitale billeder direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine digitale billeder via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Digitalisering af billeder til cloud
Digitalisering af billeder til cloud

Hent dine digitale billeder direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine digitale billeder via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt dine billeder til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Billig Scan GLS Pakkeshop