Scroll Top

Overspilning af smalfilm i professionel kvalitet til attraktive priser

Film formater
Regular 8, Super 8, 9.5mm & 16mm

Smalfilm med lydspor
Både magnetisk og optisk

Prøvescanning
Uforpligtende prøvescanning

Overspilning af smalfilm til DVD, USB og harddisk

Professionel og sikker overspilning af dine smalfilm

Hos BilligScan tilbyder vi som nogle af de eneste i landet professionel digitalisering af smalfilm, herunder Reg 8, Super 8, 9,5mm og 16mm film. Vi digitalisere også film med lyd, både magnetisk og optisk lydspor.

Vores professionelle digtialisering er en ægte fram-by-frame, edge-to-edge scan i op til 4K Cinema+ (4096×3000). Herudover tilbydes unik WET gate teknologi for minimering af ridser og optagelse i op til 12bit 4:4:4 RAW. Med andre ord vi benytter de absolut bedste teknologi der findes på markedet.

Denne teknologi som hidtil har været forbeholdt de store arkiver og Cinema-industrien, tilbyder vi nu til alle, til en helt uhørt pris. Kontakt os gerne og høre nærmere og få et konkret tilbud på dit materiale.

Reg 8, Super 8, 9.5mm & 16mm

Om det er din private familiesamling, historisk materiale eller råmateriale til den kommende spillefilm har vi erfaringen, teknologien og processen til at digitalisere og fremtidssikre dit materiale. Alle filmformater, både postiv og negativ film op til 16mm understøttes. Det færdige scan kan leveres som RAW, i ProRess eller som en komprimeret .mp4-fil der kan afspilles på alle de foretrukne enheder. Kontakt os gerne og hør nærmere.

Digitalisering af videobånd
hh

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

ww

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Værd at vide om digitalisering af smalfilm

Svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager
Codec

RAW (8bit  AVI, 10bit DPX, 12bit TIFF)  ProRes (422/442/444 .MOV) H.264 (.mp4).

mm
Størrelse – hvor meget fylder filerne?

Det afhænger meget at valgt codec/ønsket komprimering og længde på smalfilm. Vi laver gerne et kvalificeret skøn på dit materiale.

Udstyr
Vi investere løbende i det bedst tilgængelige hardware på markedet, for at kunne blive ved med at garantere den bedst mulige kvalitet.

qq
Aflevering

Ved indlevering af smalfilm laves en vurdering af materialets fysiske stand og struktur. Er filmene ikke navngivet, for de label af os.

Levering

Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller harddiske afhængigt af antal og længde. Vi tilbyder begge til rimelige priser og det er muligt at medbringe egne*

FILMFORMATER – Hvilke typer af smalfilm overspiller i?

Vi tilbyder digitalisering af Reg 8 (8mm), Super 8, Double 8,  9,5mm, 16mm og Super 16. Både med og uden lydspor. Har du et specialformat? – kontakt os gerne

OPTIMERING

Alle film gennemgår en let rens, WET gate scan (minimering af ridser) og real time lysmåling og farvekorrigering. Restaurering af film og digital korrektion (post scan) tilbydes på forespørgsel.

LEVERINNGSTID

Vores leveringstid på overspilning af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid. Hasteordre tilbydes mod tillæg.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af smalfilm hos os.

Google Reviews Billig Scan
Hent dine smalfilm direkte via din foretrukne cloud løsning

Hent dine smalfilm direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine overspillet smalfilm via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt dine smalfilm til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Send trygt dine smalfilm til os