Scroll Top

Overspilning af VHS-C bånd i høj kvalitet til landets bedste priser

VHS-C bånd
Både VHS-C og SVHS-C

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Flere formater kommer snart
Vi arbejder på at udvide vores services

Overspilning af VHS-C bånd til DVD, USB og harddisk

Sikker overspilning af dine VHS-C bånd

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine VHS-C bånd i professionel kvalitet til Danmarks laveste pris. Medbring gerne din egen USB-nøgle eller ekstern harddisk alternativt har vi USB-nøgler og arkiverings DVD’er til fordelagtige priser. Se vores priser her.

Trods de lave priser overspiller vi dine VHS-C bånd på professionelt udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter.

Husk at navngiv eller nummerer dine videobånd inden indlevering. Som standard overspiller og behandler vi dine  videobånd på kun 7 hverdage.

Vi overspiller også følgende typer videobånd:
VHS, Video8, Hi8, Digital 8, Mini DV, DV, HDV, Betamax, Video 2000U-matic og VCR / N1500 / N1700 bånd i både PAL, SECAM og NTSC.

*OBS! Egne lagermedier skal være tomme ved indlevering. Mediet formateres af sikkerhedshensyn og med henblik på det korrekte filsystem for at kunne garantere at de færdige filer kan afspilles på tværs af enheder. BilligScan har ikke ansvar for eventuelt data der går tabt i denne process.

QUICK PRIS

  Har du flere forskellige typer videobånd og ønsker et samlet tilbud, skal du gøre brug af vores tilbudsformular i stedet for


  Mængderabat gives ved forespørgsel. Alle priser er inkl. moms.
  Original
  Kvalitet
  95
  pr. bånd
  Original kvalitet
  PAL SD (720×576)
  H.264 – MPEG4
  Max 4 timer
  Forbedret
  Kvalitet
  135
  pr. bånd
  Forbedret kvalitet
  720p (1080×720)
  H.264 – MPEG4
  Billedoptimering
  Max 4 timer
  Bånd reperation
  Pro
  Kvalitet
  210
  pr. bånd
  Professionel kvalitet
  Full HD (1920×1080)
  ProRess 422 m.fl.
  Billedoptimering
  Uanset længde
  Bånd reperation
  hh

  Få et godt tilbud
  allerede i dag!

  Har du spørgsmål?
  Giv os et kald

  ww

  Kontakt os gerne
  uden for åbningstiden

  Værd at vide om VHS-C bånd

  Svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager
  Codec

  Standard: Direkte ingest i H.264 / mpeg4. Vi tilbyder tilpasset løsninger og overspilning til professionelle codecs efter aftale

  mm
  Størrelse

  Ca. 2,5 GB pr. time i MPEG-2 og ca. 1,5 GB pr. time i H.264 MPEG-4 med minimal komprimering. Filerne kan komprimeres mere eller mindre.

  Udstyr

  Vi overspiller kun på professionelt udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

  qq
  Aflevering

  Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

  Levering

  Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge til fair priser.

  Valg af opløsning/kodeks/filtype

  Som standard indspiller vi dine VHS-C bånd i højest mulige opløsning og eksportere dem til H-264 / MPEG4. MPEG4 er et alsidigt format der kan afspilles på alle moderne mobiltelefoner, tablets, computere og TV.

  Forberedning

  Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine digitaliserede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine videobånd bliver indleveret i.

  Leveringstid

  Vores leveringstid på digitalisering af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid.

  Bag om VHS-C

  Historien bag formatet VHS-C

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Overspilning af VHS-C bånd til DVD / USB

  Vi lever af tilfredse kunder

  Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af VHS-C bånd til ekstern harddisk hos os.

  Google Reviews Billig Scan
  Hent dine overspillet VCR-C bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

  Hent dine overspillet VHS-C bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

  For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine overspillet VHS-C bånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

  Send trygt dine VHS-C bånd bånd til os

  80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

  Send trygt dine VHS-C bånd til os