Scroll Top

Overspilning af VHS til DVD, USB og harddisk til landets bedste priser

VHS
Både VHS, SVHS og VHS-C

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Alle typer videobånd
Både analoge og digitale videobånd

Professionel og sikker overspilning af dine VHS bånd i god kvalitet

VHS til DVD, USB og harddisk

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine VHS-bånd i professionel kvalitet. Trods de lave priser overspiller vi dine VHS-bånd på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter. Se vores priser her.

Et overspillet VHS bånd i god kvalitet fylder temmelig meget (4,5 GB pr. times optagelse), vi anbefaler herfor at få overspillet til USB-nøgle eller ekstern harddisk. Medbrind/medsend gerne selv (skal være tomme) alternativt har vi begge dele til fair priser. Vi overspiller båndets fulde længde. De mest almindelige længder på VHS bånd er 60, 120, 180 og 240min, hvilket kan aflæses på båndet (er VHS-båndet optaget i LP fordobles minuttallet).

*OBS! Egne lagermedier skal være tomme ved indlevering. Mediet formateres af sikkerhedshensyn og med henblik på det korrekte filsystem for at kunne garantere at de færdige filer kan afspilles på tværs af enheder. BilligScan har ikke ansvar for eventuelt data der går tabt i denne process.

QUICK PRIS

  Har du flere forskellige typer videobånd og ønsker et samlet tilbud, skal du gøre brug af vores tilbudsformular i stedet for


  Vælg kvalitet

  Hos Billig Scan tilbyder vi overspilning af VHS-bånd i to forskellige kvaliter. Original kvalitet, hvor vi overspiller båndet som det er og en forbedret kvalitet hvor vi opskalere billedets størrelse, foretager temporal støjreducering, advanceret deinterlacing, justering af sortniveau og evt. korrigering af misfarvning.

  Generelt afhænger kvaliteten af optagelsen på VHS-båndet af kvaliteten af selve båndet, kameraet det er optaget med, slid/oxidering af båndet over tid og ikke mindst hvordan det har været opbevaret.

  Husk at navngiv eller nummerer dine videobånd på forhånd, så giver vi de digitale filer matchende titler. Behandlingstiden er 7-10 hverdage – oftes hurtigere, afhængigt af antal og generel travlhed.

  Vi overspiller også følgende typer videobånd:
  VHS-C, Video8, Hi8, Digital 8, Mini DV, DV, HDV, Betamax, Video 2000U-matic og VCR / N1500 / N1700 bånd i både PAL, SECAM og NTSC.

  Overspilning af VHS til DVD, USB og harddisk
  Original
  Kvalitet
  155
  pr. bånd
  Original kvalitet
  PAL SD (720×576)
  H.264 – MPEG4
  Max 4 timer
  Forbedret
  Kvalitet
  195
  pr. bånd
  Forbedret kvalitet
  720p (1080×720)
  H.264 – MPEG4
  Billedoptimering
  Max 4 timer
  Bånd reperation
  Pro
  Kvalitet
  310
  pr. bånd
  Professionel kvalitet
  Full HD (1920×1080)
  ProRess 422 m.fl.
  Billedoptimering
  Uanset længde
  Bånd reperation
  Mængderabat gives ved forespørgsel. Alle priser er inkl. moms.
  hh

  Få et godt tilbud
  allerede i dag!

  Har du spørgsmål?
  Giv os et kald

  ww

  Kontakt os gerne
  uden for åbningstiden

  Værd at vide om VHS overspilning

  Svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager
  Codec

  Standard: Direkte ingest i H.264 / mpeg4. Vi tilbyder tilpasset løsninger og overspilning til professionelle codecs efter aftale

  mm
  Færdige filstørrelser

  4,5 GB/times optagelse i standard kvalitet (h.264 / .mp4)  og 50 GB/time i Pro kvalitet (ProRes422)

  Udstyr

  Vi overspiller kun på professionelt studieudstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

  qq
  Aflevering

  Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

  Levering

  Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge til fair priser.

  Valg af opløsning/kodeks/filtype

  Som standard indspiller vi dine VHS bånd i højest mulige opløsning og eksportere dem til H.264 MPEG4. H.264 MPEG4 er et alsidigt format der kan afspilles på alle mobiltelefoner, tablets, computere og TV.

  Forberedning

  Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine digitaliserede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine VHS bånd bliver indleveret i.

  Leveringstid

  Vores leveringstid på digitalisering af VHS til DVD, USB og harddisk er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid.

  Vi lever af tilfredse kunder

  Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af VHS bånd til ekstern harddisk hos os.

  Google Reviews Billig Scan
  Hent dine overspillet VHS bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

  Hent dine overspillet VHS bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

  For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine overspillet VHS bånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

  Send trygt dine VHS bånd til os

  80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

  Send trygt dine VHS bånd til os