Borggade 3, 8000 Aarhus C
60 56 33 47

Overspilning af VHS til DVD eller USB i høj kvalitet til landets bedste priser

VHS
Både VHS og VHS-C

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Flere formater kommer snart
Vi arbejder på at udvide vores services

Overspilning af VHS til DVD, USB-nøgle og ekstern harddisk

VHS til DVD, USB og harddisk – BilligScan.dk

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine VHS-bånd i professionel kvalitet. Trods de lave priser overspiller vi dine VHS-bånd på professionelt studie udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter.

Et overspillet VHS bånd i god kvalitet fylder temmelig meget (4GB pr. time), vi anbefaler herfor at få overspillet til USB-nøgle eller ekstern harddisk. Medbrind/medsend gerne selv (skal være tomme) alternativt har vi begge dele til fair priser. Vi overspiller båndets fulde længde. De mest almindelige længder på VHS bånd er 60, 120, 180 og 240min, hvilket kan aflæses på båndet (er VHS-båndet optaget i LP fordobles minuttallet).

Vælg kvalitet

Hos Billig Scan tilbyder vi overspilning af VHS-bånd i to forskellige kvaliter. Original kvalitet, hvor vi overspiller båndet som det er og en forbedret kvalitet hvor vi opskalere billedets størrelse, foretager temporal støjreducering, advanceret deinterlacing, justering af sortniveau og evt. korrigering af misfarvning.

Generelt afhænger kvaliteten af optagelsen på VHS-båndet af kvaliteten af selve båndet, kameraet det er optaget med, slid/oxidering af båndet over tid og ikke mindst hvordan det har været opbevaret.

Husk at navngiv eller nummerer dine videobånd på forhånd, så giver vi de digitale filer matchende titler. Behandlingstiden er 7-10 hverdage – oftes hurtigere, afhængigt af antal og generel travlhed.

Vi overspiller følgende typer videobånd hos Billig Scan:
VHS, VHS-C, SVHS, Mini DV, Hi8, Video 8 og Video 2000 i både PAL og NTSC.

VHS bånd
kr.135
pr. stk.
Professionel kvalitet
H.264 – MPEG4
Billedoptimering
Uanset længde
h h

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

w w

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Codec
Standard i H.264 i en Mp4 container. Vi tilbyder tilpasset løsninger og overspilning til professionelle codecs efter aftale

m m

Størrelse
Ca. 4 GB pr. time i vores standard H.264 MPEG-4 med minimal komprimering.

Udstyr
Vi overspiller kun på professionelt studieudstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

q q

Aflevering
Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

Levering
Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge til fair priser. Alternativt medbring/send gerne din egen.

Værd at vide om VHS overspilning

Nedenfor finder du informationer på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager omkring digitalisering af VHS bånd.

Valg af opløsning/kodeks/filtype
Som standard indspiller vi dine VHS bånd i højest mulige opløsning og eksportere dem til H.264 MPEG4. H.264 MPEG4 er et alsidigt format der kan afspilles på alle mobiltelefoner, tablets, computere og TV.

Forberedning
Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine digitaliserede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine VHS bånd bliver indleveret i.

Leveringstid
Vores leveringstid på digitalisering af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af VHS til DVD, USB eller Harddisk hos os.

Hent dine VHS-bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine digitale VHS-bånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

VHS til DVD, USB og ekstern harddisk
VHS til DVD, USB og harddisk

Hent dine VHS-bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine VHS-bånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt dine VHS-bånd til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Billig Scan GLS Pakkeshop