Scroll Top

DVCPRO bånd i høj kvalitet til USB-nøgle eller ekstern harddisk

DVCPRO
DVCPRO, DVCPRO50 DVCPRO HD

Har du en stor samling?
Kontakt os for et godt tilbud!

Flere formater kommer snart
Vi arbejder på at udvide vores services

Overspilning af DVCPRO & DVCPRO HD til USB og harddisk

Professionel og sikker overspilning af dine DVCPRO-bånd

Hos Billig Scan har vi specialiseret os i at overspille dine DVCPRO-bånd i professionel kvalitet til Danmarks laveste pris. Medbring gerne din egen USB-nøgle eller ekstern harddisk (min. USB 3.0) alternativt har vi USB-nøgler og harddiske til fair priser.

Trods de lave priser overspiller vi dine DVCPRO bånd i professionelt broadcaststudie, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter. Se vores priser her.

Nummerer eller navngiv dine videobånd på forhånd, så beholder vi samme struktur digitalt.  Som standard overspiller og behandler vi dine DVCPRO bånd på kun 7 hverdage.

Vi overspiller også følgende typer af videobånd:
VHS, VHS-C, Video8, Hi8, Digital 8, Betamax, Video 2000U-matic og VCR / N1500 / N1700 i både PAL, SECAM og NTSC.

*OBS! Egne lagermedier skal være tomme ved indlevering. Mediet formateres af sikkerhedshensyn og med henblik på det korrekte filsystem for at kunne garantere at de færdige filer kan afspilles på tværs af enheder. BilligScan har ikke ansvar for eventuelt data der går tabt i denne process.

DVCPRO
hh

Få et godt tilbud
allerede i dag!

Har du spørgsmål?
Giv os et kald

ww

Kontakt os gerne
uden for åbningstiden

Værd at vide om DVCPRO Bånd

Svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager
Codec

Overspilles som standard i h.264 .mp4. Pro kvalitet direkte i ProRes422. Flere muligheder tilbydes på forespørgsel.

mm
Størrelse

4,5 GB pr. time i standard kvalitet og ca. 50 GB pr. times optagelse i Pro kvalitet.

Udstyr

Vi overspiller kun på professionelt broadcast udstyr, hvilket er din garanti for det bedst mulige resultat.

qq
Aflevering

Dine videobånd skal være spolet tilbage ved indlevering. Vi tager 10 kr. pr. stk. for de videobånd der ikke er spolet tilbage

Levering

Da filerne fylder en del, leverer vi som standard på USB-stick eller ekstern harddiske afhængigt af antal. Vi tilbyder begge til fair priser.

Valg af opløsning/kodeks/filtype

Som standard indspiller vi dine DVCPRO bånd i højest mulige opløsning og levere dem i H-264 / MPEG4. MPEG4 er et alsidigt format der kan afspilles på alle moderne mobiltelefoner, tablets, computere og TV.

Forberedning

Er dine videobånd organiseret når vi modtager dem, beholder vi selvfølgelig strukturen således du modtager dine digitaliserede videoer i mapper med navne på eksempelvis de kasser som dine DVCPro bånd bliver indleveret i.

Leveringstid

Vores leveringstid på digitalisering af videobånd er 7-10 hverdage. Ofte er vi hurtigere end det. Leveringstiden afhænger selvfølgelig af antal og længde. Ved modtagelse af en forespørgsel fremsender vi en forventet leveringstid.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med overspilning af DVCPRO bånd hos os.

Google Reviews Billig Scan
Hent dine DVCPRO bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

Hent dine DVCPRO bånd direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine overspillet DVCPRO bånd via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt dine DVCPRO bånd til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Send trygt dine DVCPro bånd til os