Borggade 3, 8000 Aarhus C
60 56 33 47
Om BilligScan.dk

Om BilligScan.dk

Billig Scan er en service til et digitalisere dine gamle papirbilleder, negativer, dias, lydbånd og alle typer videobånd i høj kvalitet.

Hos Billig Scan behandler vi dagligt flere tusinde enheder og den store mængde gør at vi kan tilbyde vores service til danmarks absolute laveste pris.

Virksomheden blev skabt på behovet for at dele en stor mængde billeder mellem en række familiemedlemmer efter et dødsfald – til en overkommelig pris.

I dag er Billig Scan bygget på et smidigt produktionsflow der gør at stort set samtlige formater og størrelser behandles. Alle sammen til landets billigste priser.

Missionen er at skabe en professionel service der gør det nemt og sikkert for familier, fotografer, arkiver og virksomheder at tage deres analog billeder med ind i det 21. århundred igennem digitalisering.

Servicen skal være af højeste kvalitet, nemt at bruge og med højeste sikkerhed. Servicen skal tilenhver tid være markedets billigste, sikret i en prisgaranti.

Visionen er at facilitere danskernes digitalisering af deres analog billede og video arv. At sikre den almene danskers, såvel som den profesionelle fotograf og virksomhedens analog billeder og videobånd igennem digitalisering i høj kvalitet.

Billig Scan er en del af Lehm ApS