Scroll Top
Om BilligScan.dk

Om BilligScan.dk

Billig Scan er en service til et digitalisere dine gamle papirbilleder, negativer, dias, lydbånd og alle typer videobånd i høj kvalitet.

Vi behandler dagligt flere tusinde enheder og den store mængde gør at vi kan tilbyde vores service til danmarks absolute laveste pris.

Virksomheden blev skabt da behovet for at dele en stor mængde billeder mellem en række familiemedlemmer efter et dødsfald – til en overkommelig pris.

I dag er Billig Scan bygget på et smidigt produktionsflow der gør at stort set samtlige formater og størrelser behandles. Alle sammen til landets billigste priser.

Missionen

Er at skabe en professionel service der gør det nemt og sikkert for familier, fotografer, arkiver og virksomheder at tage deres analog billeder med ind i det 21. århundred igennem digitalisering.

Servicen skal være af højeste kvalitet, nemt at bruge og med højeste sikkerhed. Servicen skal tilenhver tid være markedets billigste, sikret i en prisgaranti.

Visionen

Er at facilitere danskernes digitalisering af deres analog billede, lydbånd, smalfilm og video arv.

At sikre den almene danskers, såvel som den profesionelle fotograf og virksomhedens analog billeder, lydbånd, smalfilm og videobånd igennem digitalisering i høj kvalitet.

Billig Scan er en del af Lehm ApS

Kontakt os

– og få et godt tilbud på digitalisering af dine billeder, negativer, dias, lydbånd, smalfilm og videobånd.

Ring 60 56 33 47  eller send os en forespørgsel

Vi lever af tilfredse kunder

Vi gør os dagligt umage for at yde den bedste mulige service til jer og er herfor også glade for den utrolig positive feedback vi får. Tag ikke kun vores ord, men læs tidligere kunders oplevelser med BilligScan.dk

Google Reviews Billig Scan
Hent direkte via din foretrukne cloud løsning

Hent direkte via din foretrukne cloud løsning

For at gøre det nemt og sikkert, tilbyder vi at levere dine digitale billeder via en password-beskyttet cloud-løsning. Ønsker du ikke denne service, leverer vi også på USB-stick eller harddisk.

Send trygt til os

80% af alle ordrer bliver i dag sendt til os. Vi anbefaler altid at du sender med GLS da de altid leverer rettidig, passer på pakkerne undervejs og er billigst. Find mere information og din nærmeste pakkeshop her

Send trygt til os